Handelsbetingelser

Nedenstående betingelser gælder for alle leverancer fra Mod Studio.

BETALING
Følgende betalings muligheder acceptereres: VISA-kort og Mobilepay. Der pålægges intet gebyr for kortbetalinger.

Alle priser på www.mod-studio.dk er angivet i danske kroner (DKK) og er inklusive 25% moms.

Pengene trækkes fra dit betalingskort når din ordre afsendes.

ORDREBEKRÆFTELSE OG FAKTURA
Så snart jeg har modtaget din bestilling via internettet, sendes en e-mail med en ordrebekræftelse. Denne e-mail vil indeholde oplysningerne om din bestilling og et ordrenummer. Når ordren er afsendt, vil du modtage en e-mail med din faktura.

FRAGT OG LEVERING I DANMARK
I købsprocessen tilføjes et beløb for fragt. Fragt indenfor Danmark, ekskl. Færøerne og Grønland, koster fra 35 kr. Ved køb for 450 kr. eller derover er fragten gratis.

Levering sker inden for 5-10 hverdage i Danmark. Leveringstiden kan i særlige tilfælde være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra leverandører. Skulle dette være tilfældet kontaktes du via email herom. Alle produkter er håndlavede og jeg bestræber mig på at lave bestillingerne hurtigst muligt for at forkorte leveringstiden.

Bemærk venligst den forlængede leveringstid på 10 hverdage på min Chunky Knit produkter, da de håndlaves efter bestilling. Jeg strikker dem selv og gør det naturligvis hurtigst muligt for at forkorte leveringstiden.

For levering benyttes primært Post Nord og GLS som forsikret pakkepost med Track & Trace nummer.

Alle plakater leveres uden ramme. Plakaterne sendes i trekantede paprør, som gør det nemt for dig, at få den ud. 

Alle produkter er omhyggeligt pakket ind og tæpperne sendes i en kasse for at undgå beskadigelse og tryk under fragt. Kasserne er udstyret med håndtag så de er nemme at håndtere.

FRAGT OG LEVERING TIL SVERIGE
I købsprocessen tilføjes et beløb for fragt. Fragt indenfor Sverige, koster fra 55 kr. 

Levering sker inden for 5-10 hverdage i Danmark. Leveringstiden kan i særlige tilfælde være længere i forbindelse med ferieafholdelse og mangelfulde leverancer fra leverandører. Skulle dette være tilfældet kontaktes du via email herom. Alle produkter er håndlavede og jeg bestræber mig på at lave bestillingerne hurtigst muligt for at forkorte leveringstiden.

Bemærk venligst den forlængede leveringstid på 10 hverdage på mine Chunky Knit produkter, da de håndlaves efter bestilling. Jeg strikker dem selv og gør det naturligvis hurtigst muligt for at forkorte leveringstiden.

For levering benyttes Post Nord med Track & Trace nummer.
Alle plakater leveres uden ramme. Plakaterne sendes i trekantede paprør, som gør det nemt for dig, at få den ud.

Alle produkter er omhyggeligt pakket ind og tæpperne sendes i en kasse for at undgå beskadigelse og tryk under fragt. Kasserne er udstyret med håndtag så de er nemme at håndtere.

REKLAMATIONSRET
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du skulle være uheldig at modtage en forkert vare i forhold til din bestilling eller en beskadiget vare, skal du reklamere inden rimelig tid efter du har konstateret manglen. Reklamerer du indenfor 2 måneder anses reklamationen for værende rettidig.

Reklamationer kan meddeles på telefon: 4266 6869 eller pr. e-mail: hej@mod-studio.dk.

Du kan også udnytte reklamationsretten ved at sende varen retur med tydelig fejlbeskrivelse. Jeg betaler naturligvis dine forsendelsesomkostninger, hvis du er nødt til at returnere en forkert eller beskadiget vare. Jeg forbeholder mig retten til at afhjælpe en mangel/erstatte med en ubeskadiget vare, frem for at betale købssummen tilbage.

Reklamationsvarer sendes til:

MOD-STUDIO
Raagaards Alle 15
2791 Dragør

RETURRET
Du har 14 dages returret, gældende fra den dag du modtager varen. Varen  skal returneres ubrugt og fremstå i væsentligt samme stand som ved modtagelsen og i original emballage. Du betaler selv for returomkostningerne, og eventuelle leveringsomkostninger trækkes fra returbeløbet når din returnering er godkendt. Ved retur skal du medsende en kopi af din faktura. Pengene overføres til samme betalingskort som er benyttet under den gældende ordre. Det er desværre ikke muligt at tilbageføre penge til andet kreditkort end anført under købet.

Returvarer sendes til:

MOD-STUDIO
Raagaards Alle 15
2791 Dragør

GAVEKORT
Er personligt og kan kun bruges 1 gang. Eventuelle restbeløb refunderes ikke. Hvis det fulde beløb ønskes returneret ret henvendelse til Maria Damm Hansen via mail til hej@mod-studio.dk. Gavekort er gyldige i 3 år fra udstedelsesdatoen. Ved konkurs eller ejerskifte af Mod-Studio ophæves gavekortets gyldighed.

SIKKERHED
Alt på denne hjemmeside er beskyttet med normal kryptering (HTTPS/SSL).

PAPIR OG FARVER
Farver og papir opleves desværre forskelligt fra skærm til skærm, det gør det derfor utrolig svært at gengive farver præcist på de fysiske produkter. Efter hvilken skærm man ser produkterne på, kan disse opleves forskelligt. Derfor vil der i nogen tilfælde forekomme en farvevariation fra skærm til print.

Til produktionen af produkterne, samarbejder jeg med forskellige trykkerier og leverandører, der benytter forskellige trykmetoder og produktionsprocesser. Derfor kan der forekommer variationer i de forskellige producerede oplag samt formater, hvad angår papirtykkelse, skarphed i motiver samt farvegengivelse.

Jeg sikrer altid at kvaliteten er i orden efter mine egne forventinger til et givent produkt og derfor står jeg inde for de produkter som leveres. Hvis du er i tvivl om noget, er du naturligvis mere end velkommen til at kontakte mig.

COPYRIGHT
Indholdet på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsret og tilhører Mod-Studio.

Billeder og grafik fra hjemmesiden må ikke ændres eller beskæres. Materiale, herunder billeder og grafik, udarbejdet af Mod-Studio må ikke reproduceres og må ikke bruges i kommercielle sammenhænge uden at der henvises til Mod-Studio. Mod-Studio har den fulde ophavsret til design og koncept.