Om Mod-Studio

Mod-Studio er et nyt eksklusivt dansk design brand og webshop. Brugen af materialer af den lækreste kvalitet er altid i fokus. Det gælder både Chunky Knit produkterne, samtlige plakater og de produkter Mod-Studio er forhandler af. Med inspiration hentet fra den nordiske natur afspejler Mod-Studio et grafisk univers indenfor boligindretning og interiør.

Skaberen bag Mod-Studio er senior grafisk designer Maria Damm og har en baggrund fra både reklame- og designbranchen med særlig fokus på produkt og emballage design.

"Det er min helt store drøm at realisere mine tanker og ideer til fysiske produkter inden for livsstil og boligindretning – i første omgang er det blevet til et lille udvalg af fine plakater og armstrikkede Chunky Knit produkter, som jeg selv laver".

Merino ulden jeg bruger til mine chunky knit produkter kommer fra Nordens største garnleverandør, som er dansk eller leverandører indenfor EU, der har den mest restriktive lovgivning for produktion af Merino uld og dyrevelfærd. Det gør det nemt og gennemskueligt, så jeg kan sikre mig at ulden er af højeste kvalitet og kommer fra steder hvor dyrene bliver behandlet ordentligt. Jeg modtager garnet og så strikker jeg dem selv, det er din garanti for at modtage et produkt lavet med omhu af fineste kvalitet.