Om Mod-Studio

 

Hej, Jeg hedder Maria og det er mig som strikker alle de fine puder og tæpper. Det er også mig som svarer hvis I har spørgsmål eller har brug for vejledning. Skyd løs, jeg elsker at få mails.

Om Mig
Når jeg vender blikket bagud, har det nok altid ligget i kortene, at jeg skulle ende ud som selvstændig.

Jeg har i mange år arbejdet i reklame- og designbranchen. Drevet af passion, min kreative åre og ambitioner - elskede jeg det. Men med et syn som desværre ikke længere egner sig til skærmarbejde måtte jeg gå nye veje.

I 2018 fandt jeg modet og sprang ud som selvstændig med et brændende ønske om fortsat at leve af min kreativitet og forblive en kvinde med ambitioner.

Om Mod Studio
Mod Studio er blevet til et selvstændigt brand og en webshop hvor man kan købe det jeg skaber.

De tæpper og puder som jeg strikker er et stykke luksus, hvor jeg ikke går på kompromis med design, æstetik og kvalitet. Jeg opdagede den fede merinould lidt ved et tilfælde og faldt pladask for det bløde og fantastiske materiale det er.

Strikken har nærmest en terapeutisk effekt og jeg nyder at strikke hver enkelt pude eller tæppe.

De er et symbol på at man skal give sig selv en pause – de er en befriende nydelse af ren luksus hvor det er der, man giver sig et mentalt skulderklap.

Jeg er med på at en pude ikke løser en travl hverdag, men jeg håber at den kan være en reminder om, at man alle har behov for at trække sig tilbage og huske at den indsats man laver hver dag er noget særligt og godt.