Om Mod-Studio

Mod-Studio er et nyt eksklusivt dansk design brand og webshop. Brugen af materialer af den lækreste kvalitet er altid i fokus. Det gælder både Chunky Knit produkterne, samtlige plakater og de produkter Mod-Studio er forhandler af.

Skaberen bag Mod-Studio er senior grafisk designer Maria Damm og har en baggrund fra både reklame- og designbranchen med særlig fokus på produkt og emballage design.

"Det er min helt store drøm at realisere mine tanker og ideer til fysiske produkter inden for livsstil og boligindretning – i første omgang er det blevet til et lille udvalg af fine plakater og armstrikkede Chunky Knit tæpper, som jeg selv laver".

Merino ulden jeg bruger til mine chunky knit produkter kommer fra Nordens største garnleverandør og er dansk. Det gør det nemt og gennemskueligt, så jeg kan sikre mig at ulden er af højeste kvalitet. Mine tæpper er billigere end mange andre fordi jeg ikke har nogen mellemled. Jeg modtager garnet og så strikker jeg dem selv, det er din garanti for at modtage et produkt lavet med kærlighed af fineste kvalitet.