Om Mod-Studio

 

Hej, Jeg hedder Maria og det er mig som strikker alle de fine puder og tæpper. Det er også mig som svarer hvis I har spørgsmål eller har brug for vejledning. Skyd løs, jeg elsker at få mails.

Om Mig
Når jeg vender blikket bagud, har det nok altid ligget i kortene, at jeg skulle ende ud som selvstændig.

Jeg har i mange år arbejdet i reklame- og designbranchen. Drevet af passion, min kreative åre og ambitioner - elskede jeg det. Men med fødslen af min ældste søn fulgte der en naturlig kærlighed med i rollen som mor og jeg blev pludselig splittet.

Jeg har i årevis forsøgt at være både mor og opretholde min karriere, sådan som jeg ønskede det skulle fungere.

Jeg tror mange kvinder kan nikke genkendende til, det pres, det dilemma og den dårlige samvittighed man periodevis får, når enderne ikke rigtig mødes, som mor og som kvinde med ambitioner.

Med barn nr 2 fik jeg et wake-up call og med det, en stædighed til at få det til at lykkes. Det kunne ikke passe jeg kun havde et valg mellem enten eller.

I 2018 fandt jeg modet og sprang ud som selvstændig med et brændende ønske om at få frihed og fleksibilitet til både at være mor og en kvinde med ambitioner.

Om Mod Studio
Mod Studio er blevet til et selvstændigt brand og en webshop hvor man kan købe det jeg skaber.

De tæpper og puder som jeg strikker er et stykke luksus, hvor jeg ikke går på kompromis med design, æstetik og kvalitet. Jeg opdagede den fede merinould lidt ved et tilfælde og faldt pladask for det bløde og fantastiske materiale det er.

Strikken har nærmest en terapeutisk effekt og jeg nyder at strikke hver enkelt pude eller tæppe.

De er et symbol på at man skal give sig selv en pause – de er en befriende nydelse af ren luksus hvor det er der, man giver sig et mentalt skulderklap.

Jeg er med på at en pude ikke kan løse problemerne, men jeg håber at den kan være en reminder om, at man alle har behov for at trække sig tilbage og huske at den indsats man laver hver dag er noget særligt og godt.

Merino ulden jeg bruger til mine chunky knit produkter kommer fra Nordens største garnleverandør, som er dansk eller leverandører indenfor EU, der har den mest restriktive lovgivning for produktion af Merino uld og dyrevelfærd. Det gør det nemt og gennemskueligt, så jeg kan sikre mig at ulden er af højeste kvalitet og kommer fra steder hvor dyrene bliver behandlet ordentligt. 

Monterinspuderne er danskproduceret og et rent naturprodukt. De er fyldt med Andedun og 100 Standard OEKO - TEX Certificeret.